Apricot Raspberry Cheesecake

Apricot Raspberry Cheesecake

4.3 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 slices

Υλικά

Shortcrust Pastry
  • butter soft, diced, plus extra for greasing
    100 g
  • plain flour
    160 g
  • cocoa powder
    25 g
  • sugar
    70 g
  • medium egg
    1
  • baking powder
    ½ tsp
Filling
  • curd cheese (quark) or fromage frais
    500 g
  • milk
    150 g
  • sunflower oil
    70 g
  • sugar
    170 g
  • cornflour
    45 g
  • lemon juice
    20 g
  • medium eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • apricots ripe, quartered
    400 g
    400 g tinned apricots, drained, quartered (1 x 410 g tin)
  • raspberries
    150 g
    150 g frozen raspberries, defrosted

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 359 kcal / 1502 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 18.4 g
Υδατάνθρακες 39.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων