Pan de molde sin gluten

Pan de molde sin gluten

3.8 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
1 unidad

Υλικά

Fermento
  • 45 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
  • 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
  • 85 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
Masa
  • 500 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
  • 20 g de psyllium
  • 500 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 cucharaditas de aceite (para engrasar el molde)

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 414 kcal / 1730 kJ
Πρωτεΐνη 9.19 g
Λιπαρά 16.89 g
Υδατάνθρακες 56.25 g
Φυτικές ίνες 3.55 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων