Pan de molde sin gluten

Pan de molde sin gluten

3.8 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
1 unidad

Υλικά

Fermento
  • de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
    45 g
  • de harina de arroz casera o certificada sin gluten
    30 g
  • de agua
    85 g
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    10 g
Masa
  • de agua
    500 g
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    10 g
  • de psyllium
    20 g
  • de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite (para engrasar el molde)
    2 cucharaditas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 414 kcal / 1730 kJ
Πρωτεΐνη 9.19 g
Λιπαρά 16.89 g
Υδατάνθρακες 56.25 g
Φυτικές ίνες 3.55 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων