Pasta choux y crema pastelera (sin gluten)

Pasta choux y crema pastelera (sin gluten)

4.1 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
24 unidades

Υλικά

Crema pastelera
  • de leche entera
    500 g
  • de azúcar
    70 g
  • de fécula de maíz certificada sin gluten
    50 g
  • huevos
    2
  • yemas de huevo
    2
  • de vainilla líquida
    1 cucharadita
Pasta choux
  • de harina de arroz casera o certificada sin gluten
    80 g
  • de fécula de maíz certificada sin gluten
    70 g
  • de agua
    250 g
  • de mantequilla
    80 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de azúcar
    20 g
  • huevos
    5

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 114 kcal / 475 kJ
Πρωτεΐνη 3.87 g
Λιπαρά 6.02 g
Υδατάνθρακες 10.98 g
Φυτικές ίνες 0.22 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων