Strudel viennese scomposto

Strudel viennese scomposto

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di gherigli di noci
    30 g
  • mele sbucciate, senza torsolo ed a fette tonde (minimo ½ cm)
    2
  • di pinoli
    20 g
  • di uvetta
    20 g
  • di zucchero di canna
    50 g
  • di succo di limone spremuto fresco e filtrato
    50 g
  • di Rum scuro
    15 g
  • di acqua
    500 g
Crema alla cannella
  • di zucchero
    50 g
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino
  • di farina tipo 00
    20 g
  • limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di latte
    250 g
  • uovo
    1
Pasta sfoglia veloce
  • di burro congelato e a pezzi (1-2 cm)
    200 g
  • farina tipo 00 q.b.
  • di acqua fredda
    90 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Composizione
  • zucchero a velo q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 870.4 kcal / 3641.7 kJ
Πρωτεΐνη 12.2 g
Λιπαρά 52.9 g
Υδατάνθρακες 90.5 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 28.2 g
Νάτριο 355.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων