Krem pistacjowy do tortów

Krem pistacjowy do tortów

4.8 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
20 porcji

Υλικά

Masa pistacjowa
  • 250 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
  • 300 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 2 szczypty soli
Ubijanie kremu
  • 400 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
  • 350 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
  • 2 opakowania fixu do bitej śmietany

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 280 kcal / 1171.3 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 23.9 g
Υδατάνθρακες 13.6 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.6 g
Νάτριο 99.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων