Συσκευές & Αξεσουάρ
Aprikosen-Passionsfrucht-Konfitüre
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 Schraubgläser
Υλικά
-
Passionsfrüchte (ca. 450 g), reif, Fruchtfleisch ausgekratzt8 - 10
-
Aprikosen entsteint, geviertelt450 g
-
Vanilleschote (προαιρετικό πεδίο) Mark ausgekratzt1
-
Gelierzucker 2:1300 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Νάτριο
55 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
3346 kJ /
800 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
12.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
191 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2025
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlåbärssylt - schwedische Blaubeerkonfitüre
25 λεπτ.
Zwiebel-Chutney
8ωρ.
Cashew-Schoko-Aufstrich
45 λεπτ.
Vegane Blaubeer-Chia-Konfitüre
30 λεπτ.
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20 λεπτ.
Nuss-Schoko-Aufstrich
15 λεπτ.
Barbecue-Sauce
40 λεπτ.
Mandel-Schoko-Creme
2ωρ.
Lemon Curd
1ωρ.
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20 λεπτ.
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 λεπτ.
Zwetschgenmus
1ωρ.