 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
無油無麩質巧克力蛋糕
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          蛋白8 顆
- 
          黑巧克力 (烘焙用),小塊狀400 克
- 
          蛋黃8 顆
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        80.4 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        11.9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1986.5 kJ  / 
                        474.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        33.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        7.3 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        18.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        31.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        健康小食蛋料理
                        8 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        慶祝你的獨一無二
                        26 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                    