Συσκευές & Αξεσουάρ
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 porce
Υλικά
-
750 gramů červeného vína
-
100 gramů portského vína
-
250 gramů vody
-
350 gramů cukru
-
2 skořice, celé
-
2 badyány
-
pomerančová kůra 2 kousky (1 cm x 3-4 cm)
-
4 hrušky (každá cca 180 gramů), oloupané
Διατροφή ανά 1 porci
Θερμίδες
651.5 kcal /
2725.7 kJ
Πρωτεΐνη
1.2 g
Λιπαρά
0.4 g
Υδατάνθρακες
125.6 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
17.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pojďme se stát šéfkuchaři
22 Συνταγές
Τσεχία
Τσεχία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKokosová zmrzlina
10ωρ. 20 λεπτ.
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3ωρ.
Banánová zmrzlina bez vajec a laktózy
20 λεπτ.
Hrušky v pomerančovém sirupu s vanilkovou zmrzlinou
Καμία βαθμολογία
Kávová zrna
1ωρ. 15 λεπτ.
Limetkovo - zázvorová pěna
Καμία βαθμολογία
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40 λεπτ.
Tvarohový krém - Termix
1ωρ. 10 λεπτ.
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
Καμία βαθμολογία
Mandlové pyré
2ωρ. 15 λεπτ.
Šťavnaté ovoce z papiloty
20 λεπτ.
Jidáše
2ωρ.