Milhojas de vainilla con caramelo y nueces

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 10 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

Ganache de vainilla (el día anterior)
  • 2 lámina de grenetina (aprox. 2 g cada uno)
  • agua fría para remojar
  • 85 g de chocolate blanco trocitos o callejuelas
  • 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 1 vaina de vainilla sólo la vainillina
Caramelo
  • 100 g de azúcar refinada
  • 50 g de mantequilla en piezas
  • 25 g de crema para batir (30-40% grasa) temperatura ambiente
Praliné de nuez
  • 300 g de nuez pecana
  • 25 g de agua
  • 115 g de azúcar refinada
  • 1 pizca de sal
  • 2 cda de aceite de avellana
  • 1 lámina de masa hojaldre
  • 15 g de azúcar glass
  • 10 g nuez (προαιρετικό πεδίο)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 6 porciones

Νάτριο 1074.8 mg
Πρωτεΐνη 65.1 g
Θερμίδες 29297.4 kJ / 7002.2 kcal
Λιπαρά 571.2 g
Φυτικές ίνες 33 g
Κορεσμένα λιπαρά 186.5 g
Υδατάνθρακες 456.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων