Συσκευές & Αξεσουάρ
红薯芝士蛋糕
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ.
              
              
                
                20 块(pc)
              
            Υλικά
- 
          白砂糖80 - 90 克
- 
          黄油 切块80 克
- 
          低筋面粉150 克
- 
          鸡蛋 (63-73克)4 颗
- 
          可可粉20 克
- 
          泡打粉½ 茶匙
- 
          盐1 - 2 小撮
- 
          水600 克
- 
          红薯 切成小块(2-3厘米)300 克
- 
          面粉 撒粉用
- 
          里考塔乳酪(ricotta cheese)500 克
- 
          奶油乳酪200 克
- 
          炼乳140 - 100 克
- 
          玉米淀粉20 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 块(pc)
                    Νάτριο
                    
                        105.4 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        6.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        851 kJ  / 
                        203.4 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        6.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        19.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        自制
                        48 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                                    