Συσκευές & Αξεσουάρ
煉乳韓式咖啡
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 10 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
冰煉乳底
- 
          甜煉乳200 克
- 
          水400 克
- 
          冰塊12 - 16 顆
韓式咖啡
- 
          即溶咖啡2 滿大匙
- 
          冰糖粉2 滿大匙
- 
          水100 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        70.7 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        4.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        836 kJ  / 
                        199.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        2.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        37.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        簡單化為神奇美味
                        29 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                       
                                    