
Συσκευές & Αξεσουάρ
芒果树根蛋糕
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 40 λεπτ.
10 片(蛋糕)
Υλικά
芒果冻
-
熟芒果 ,新鲜或冷冻的,切约2厘米块100 克
-
白砂糖20 克
-
百香果汁10 克
-
鲜榨柠檬汁5 克
-
牛奶150 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
玉米淀粉15 克
蛋糕底料
-
大杏仁,生100 克
-
白砂糖50 克
-
蛋清2 颗
-
肉桂粉½ 茶匙
-
丁香粉½ 茶匙
-
豆蔻粉½ 茶匙
椰子慕斯
-
鱼胶片4 片
-
白砂糖100 克
-
椰子片100 克
-
白巧克力 ,切小块60 克
-
椰浆100 克
-
奶油乳酪150 克
-
马斯卡彭乳酪150 克
-
稀奶油(含脂量30-40%)200 克
Διατροφή ανά 1 片(蛋糕)
Θερμίδες
457.5 kcal /
1914.3 kJ
Πρωτεΐνη
8.2 g
Λιπαρά
33.6 g
Υδατάνθρακες
33.6 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.6 g
Νάτριο
153.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

圣诞甜品
12 Συνταγές
Κίνα
Κίνα