Συσκευές & Αξεσουάρ
大闸蟹蒸肉饼
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
猪肉肉糜300 克
-
生抽15 克
-
盐 约1/2茶匙3 克
-
白砂糖 约1.2茶匙2 - 3 克
-
花雕酒30 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
大闸蟹 一切二3 只
-
姜5 片
-
水500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
868.3 mg
Πρωτεΐνη
31 g
Θερμίδες
1222.5 kJ /
292.2 kcal
Λιπαρά
16.6 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
新年美食在家做
5 Συνταγές
Κίνα
Κίνα