莓果烤奶酥和英式蛋奶醬

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 人份

Υλικά

內餡
  • 新鮮草莓 ,去蒂,對切半
    200 克
  • 杏仁利口酒 ,(可省略)
    50 克
  • 奶油,有鹽或無鹽 in pieces, plus extra for greasing
    30 克
  • 蘋果 ,削皮,去籽,切塊(約 2 公分)
    200 克
  • 黑莓 ,(詳見要訣)
    200 克
  • 細砂糖
    100 克
烤奶酥
  • 榛果
    50 克
  • 帶皮杏仁果
    50 克
  • 中筋麵粉
    100 克
  • 大燕麥片
    50 克
  • 細砂糖
    90 克
  • 奶油,有鹽或無鹽 ,切塊
    100 克
英式蛋奶醬
  • 1000 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約48%)
    300 克
    300 克 全脂牛奶
  • 蛋黃
    5 顆
  • 細砂糖
    50 克
  • 香草豆莢 ,只取籽(詳見要訣)
    1

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 71.4 mg
Πρωτεΐνη 1.6 g
Θερμίδες 612.8 kJ / 147.2 kcal
Λιπαρά 9.8 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 12.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων