Συσκευές & Αξεσουάρ
莓果烤奶酥和英式蛋奶醬
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 人份
Υλικά
內餡
-
新鮮草莓 ,去蒂,對切半200 克
-
杏仁利口酒 ,(可省略)50 克
-
奶油,有鹽或無鹽 in pieces, plus extra for greasing30 克
-
蘋果 ,削皮,去籽,切塊(約 2 公分)200 克
-
黑莓 ,(詳見要訣)200 克
-
細砂糖100 克
烤奶酥
-
榛果50 克
-
帶皮杏仁果50 克
-
中筋麵粉100 克
-
大燕麥片50 克
-
細砂糖90 克
-
奶油,有鹽或無鹽 ,切塊100 克
英式蛋奶醬
-
水1000 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約48%)300 克
-
蛋黃5 顆
-
細砂糖50 克
-
香草豆莢 ,只取籽(詳見要訣)1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
71.4 mg
Πρωτεΐνη
1.6 g
Θερμίδες
612.8 kJ /
147.2 kcal
Λιπαρά
9.8 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
12.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

每季都是健康季節
24 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν