
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japansk ramen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
svineslag snittet i toppen400 g
-
fed hvidløg3
-
japansk soya sauce60 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk10 g
-
vand2000 g
-
hønsebouillon (se tip)3 tsk
-
sort riseddike1 tsk
-
ingefær skåret i skiver (3 mm)2 cm
-
misopasta50 g
-
æg2
-
babyspinat, frisk100 g
-
nudler, tørret270 g
-
nori tang revet i 4 stykker1
-
majs, dåse4 spsk
-
forårsløg skåret i tynde skiver, til pynt2
-
sesamfrø ristet, til pynt2 tsk
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
443 kcal /
1860 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
24 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
1249 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Nudler og dumplings
9 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetarlasagne
Καμία βαθμολογία
Bagt mac and cheese med grøntsager
Καμία βαθμολογία
Soba nudler
Καμία βαθμολογία
Japanske ramen nudler
Καμία βαθμολογία
Dumpling dej
Καμία βαθμολογία
Kinesiske ægnudler
Καμία βαθμολογία
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία