
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lun linsesalat med bær og spinat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portioner
Υλικά
-
persille, frisk½ bundt
-
vand1500 g
-
grøntsagsbouillon1 tsk med top
-
hele røde linser, tørrede200 g
-
skalotteløg1
-
olivenolie60 g
-
fennikel i tynde strimler (ca. 300 g)1
-
rødvinseddike20 g
-
solbærsyltetøj50 g
-
salt1 tsk
-
peber, stødt½ tsk
-
babyspinat, frisk50 g
-
solbær, friske120 g
-
fetaost smuldret150 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
469 kcal /
1967 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

I like you berry much!
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGrøntsagsfrittata
Καμία βαθμολογία
Små broccolitærter med bacon
Καμία βαθμολογία
Kødboller med romescosauce
Καμία βαθμολογία
Salat med sobanudler og tofu
Καμία βαθμολογία
Avocadosorbet
Καμία βαθμολογία
Basilikumsorbet
Καμία βαθμολογία
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Καμία βαθμολογία
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Καμία βαθμολογία
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία