Birnen-Biskuitrolle

4.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 Stücke

Υλικά

Biskuit
  • Eier
    3
  • Zucker
    90 g
  • Salz
    1 Prise
  • Mehl
    60 g
  • Speisestärke
    45 g
  • Weinstein-Backpulver
    1 ½ TL
  • Wasser zum Bearbeiten
Füllung und Fertigstellung
  • Butterschmalz
    20 g
  • Birnen (mit festem Fleisch, z. B. Corella, Williams), in Stücken (3,5 cm)
    400 g
  • Zimt
    ¼ TL
  • Sternanis
    1
  • Zucker
    90 g
  • Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
    2 Streifen
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Mascarpone löffelweise
    200 g
  • Magerquark löffelweise
    200 g
  • Zucker (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
  • Schokoladenblättchen

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Stück

Νάτριο 302 mg
Πρωτεΐνη 10 g
Θερμίδες 1937 kJ / 463 kcal
Λιπαρά 25 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.3 g
Υδατάνθρακες 51 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων