Συσκευές & Αξεσουάρ
Cijfertaart
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 portie
Υλικά
Icing
-
suiker250 g
-
room, elk type (van koemelk)50 g
-
witte chocolade om te koken, kleine stukjes of callets180 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden, kamertemperatuur50 g
-
mascarpone100 g
Taart
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, plus extra voor het invetten250 g
-
bloem350 g
-
suiker150 g
-
bruine suiker100 g
-
vanillestokje alleen zaden1
-
eieren6
-
melk200 g
-
bakpoeder1 tl
Slagroom en decoratie
-
room, min. 30% vet gekoeld400 g
-
stabilisator voor slagroom16 g
-
fruit, gemengd, vers voor garnering500 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
568.4 kcal /
2378.1 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
33.8 g
Υδατάνθρακες
61.5 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGlutenvrije appel- en citroentaart
Καμία βαθμολογία
Limoncello-Taart
Καμία βαθμολογία
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Καμία βαθμολογία
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Καμία βαθμολογία
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Καμία βαθμολογία
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Vanillevla met rabarber
Καμία βαθμολογία
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
Καμία βαθμολογία
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Καμία βαθμολογία