Συσκευές & Αξεσουάρ
Cijfertaart
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 portie
Υλικά
Icing
-
suiker250 g
-
room, elk type (van koemelk)50 g
-
witte chocolade om te koken, kleine stukjes of callets180 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden, kamertemperatuur50 g
-
mascarpone100 g
Taart
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, plus extra voor het invetten250 g
-
bloem350 g
-
suiker150 g
-
bruine suiker100 g
-
vanillestokje alleen zaden1
-
eieren6
-
melk200 g
-
bakpoeder1 tl
Slagroom en decoratie
-
room, min. 30% vet gekoeld400 g
-
stabilisator voor slagroom16 g
-
fruit, gemengd, vers voor garnering500 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Λιπαρά
33.8 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Υδατάνθρακες
61.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmandelcake
50 λεπτ.
Zweedse worteltaart
2ωρ.
Yoghurtcake
1ωρ. 40 λεπτ.
Muffins met chocoladechips
1ωρ.
Sinaasappelcake
1ωρ.
Appel en citroen krans
50 λεπτ.
Chocoladecake
40 λεπτ.
Chocolade-Fudgecake
Καμία βαθμολογία
Boterkoekjes
50 λεπτ.
Shortbread karamel gezouten boter
2ωρ. 25 λεπτ.
Gebakken kaastaart
3ωρ. 10 λεπτ.
Ontbijt gebak
40 λεπτ.