Συσκευές & Αξεσουάρ
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 6ωρ.
10 sneetje
Υλικά
-
blauwe bessen120 g
-
eieren2
-
melk40 g
-
suiker90 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten110 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
citroenschil, geraspt1 - 2 tl
-
bloem plus extra voor bebloemen120 g
-
bakpoeder1 theelepel
-
zout½ theelepel
-
water1200 g
Citroen curd
-
suiker120 g
-
citroensap, vers geperst80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken60 g
-
eieren2
Roomkaasglazuur
-
roomkaas150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) verzacht100 g
-
citroensap, vers geperst1 eetlepel
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
zout1 snuifje
Montage
-
blauwe bessen voor garnering
-
citroenschil voor garnering2 theelepels
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 sneetje
Νάτριο
266.2 mg
Πρωτεΐνη
5.6 g
Θερμίδες
1750.5 kJ /
418.4 kcal
Λιπαρά
29.6 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.6 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAardbeienijsjes
12ωρ. 15 λεπτ.
Kwarktaart in potjes
4ωρ.
Energieballen
30 λεπτ.
Witte chocolade cheesecake
16ωρ.
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1ωρ. 30 λεπτ.
IJs van Mango en Passievrucht
Καμία βαθμολογία
Popcorn-ijs
Καμία βαθμολογία
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Καμία βαθμολογία
Perzik- en Amandelijs
Καμία βαθμολογία
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Καμία βαθμολογία
Vanille-ijs
12ωρ.
Chocolade-Sinaasappel Posset
Καμία βαθμολογία