Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portie
Υλικά
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse4 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
citroensap, vers geperst (van een halve citroen)30 g
-
sjalot50 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 - 2 takjes
-
witte wijn, droog50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken200 gram
-
eierdooiers4
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
1180.9 kcal /
4940.7 kJ
Πρωτεΐνη
70.9 g
Λιπαρά
95.7 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Νάτριο
1365.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCottage pie
1 Std. 10 Min
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
Keine Bewertungen