Συσκευές & Αξεσουάρ
Mousse au Chocolat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 Portionen
Υλικά
-
Eier getrennt5
-
Salz1 Prise
-
Vollrahm, gekühlt250 - 300 g
-
dunkle Schokolade, 50 % Kakao in Stücken (2 cm)250 g
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Beeren, gemischt, frisch (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
449.3 kcal /
1879.7 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
37.7 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.9 g
Νάτριο
96.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Choche wiä no niä.
204 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSchokoladeneis
12ωρ.
Milchreis mit Beerenpüree
55 λεπτ.
Milchreis
1ωρ.
Griessköpfli
1ωρ. 15 λεπτ.
Mini-Germknödel mit Zwetschgenkonfitüre, Mohnzucker und Vanillesauce
45 λεπτ.
Pochierte Vanillebirnen mit Vanillesauce und gebackenen Streuseln
1ωρ.
Milchreis
45 λεπτ.
Zitronensorbet
Καμία βαθμολογία
Baklava-Käsekuchen
Καμία βαθμολογία
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
Καμία βαθμολογία
Mallorquinischer Mandelkuchen
1ωρ.
Süsskartoffel Cheesecake
Καμία βαθμολογία