Συσκευές & Αξεσουάρ
Mousse au Chocolat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 Portionen
Υλικά
-
Eier getrennt5
-
Salz1 Prise
-
Vollrahm, gekühlt250 - 300 g
-
dunkle Schokolade, 50 % Kakao in Stücken (2 cm)250 g
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Beeren, gemischt, frisch (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
96.3 mg
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
1879.7 kJ /
449.3 kcal
Λιπαρά
37.7 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.9 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Choche wiä no niä.
204 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZitronensorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Mini-Germknödel mit Zwetschgenkonfitüre, Mohnzucker und Vanillesauce
45 λεπτ.
Pochierte Vanillebirnen mit Vanillesauce und gebackenen Streuseln
1ωρ.
Milchreis
45 λεπτ.
Zitronensorbet
Καμία βαθμολογία
Baklava-Käsekuchen
Καμία βαθμολογία
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
Καμία βαθμολογία
Mallorquinischer Mandelkuchen
1ωρ.
Süsskartoffel Cheesecake
Καμία βαθμολογία
Slow Cooking Rotweinbirnen
Καμία βαθμολογία
Advents-Guetzli
1ωρ. 50 λεπτ.
Veganes Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
Καμία βαθμολογία