Gyoza met kip en knoflook

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 stuk

Υλικά

  • bloem
    180 g
  • maïzena (zetmeel)
    10 g
  • warm water
    100 g
  • olijfolie
    20 g
    20 g sesamolie
  • zout
    ½ theelepel
  • olie
    20 g
    20 g olijfolie
  • teentje knoflook
    1
  • kippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
    250 g
    250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
  • witte wijn
    50 g
  • blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)
    1
  • citroensap, vers geperst
    25 g
  • water
    80 - 100 g
  • sesamolie
    1 - 2 eetlepels
    1 - 2 eetlepels olijfolie
  • verse peterselie
    3 - 5 takjes

Διατροφή ανά 1 stuk

Θερμίδες 163.4 kcal / 683.6 kJ
Πρωτεΐνη 5.7 g
Λιπαρά 8.7 g
Υδατάνθρακες 14.4 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 10.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων