Eendenborst, Rode kool en Knolselder

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
2 portie

Υλικά

Gefermenteerde rode kool
  • rode kool
    300 g
  • zout
    10 g
  • rode wijn
    200 g
  • sherryazijn
    100 g
  • sumak
    1 snuifje
  • zwarte peperkorrels
    2
  • steranijs
    ¼ stuk
  • kruidnagel
    1
  • laurierblad, gedroogd
    1
Knolselderpuree
  • knolselder geschild, in blokjes gesneden
    260 g
  • melk
    130 g
  • slagroom (ong. 48% vet)
    130 g
  • zout
    5 g
Gebraden eendenborst
  • water
    3300 g
  • zout
    150 g
  • eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)
    2
Afronding
  • rode bietensap
    70 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud
    60 g
  • maïzena (zetmeel)
    10 g
  • water
    10 g

Διατροφή ανά 2 portie

Θερμίδες 1835.1 kcal / 7678.2 kJ
Πρωτεΐνη 83.2 g
Λιπαρά 117.4 g
Υδατάνθρακες 79.1 g
Φυτικές ίνες 12.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 68.1 g
Νάτριο 64751.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων