Συσκευές & Αξεσουάρ
烤章鱼配面疙瘩
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
油醋酱汁
- 
          蒜头2 瓣
- 
          新鲜香菜 取叶20 枝
- 
          盐1 茶匙
- 
          橄榄油150 克
- 
          醋15 克
烤章鱼
- 
          水 见要诀1300 克
- 
          干月桂叶1
- 
          洋葱50 克
- 
          冷冻章鱼 解冻(见要诀)800 - 1200 克
- 
          意大利饺(gnocchi)500 克
- 
          黄甜椒 切约厘米条200 克
- 
          红甜椒 切约厘米条300 克
- 
          新鲜香菜叶 用于装饰
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1363.2 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        42.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3546 kJ  / 
                        847 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        50.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        10.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        7.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        59.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        魔法
                        33 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                     
                        
                      