Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸土豆鲷鱼
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
西芹叶40 克
-
块根茴香 新鲜的仅绿色部分切小块40 克
-
蒜头1 瓣
-
芫荽籽1 茶匙
-
黄芥末籽1 汤匙
-
橄榄油50 克
-
鲜榨柠檬汁30 克
-
盐2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉2 - 3 小撮
-
西芹 切小块100 克
-
块根茴香 白色部分切小块100 克
-
海鲷 整条,去内脏,洗净(每条约500克)3 条
-
水500 克
-
干月桂叶2 片
-
土豆 切3x3厘米小块1000 克
-
盐 调味用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
155.9 mg
Πρωτεΐνη
21.1 g
Θερμίδες
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Λιπαρά
10.7 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
32.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

季节
20 Συνταγές
Κίνα
Κίνα