Συσκευές & Αξεσουάρ
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
杏仁碎
- 
          杏仁碎片,烤制的20 克
- 
          黄油40 克
- 
          白砂糖40 克
- 
          低筋面粉40 克
月桂叶英式奶油
- 
          牛奶300 克
- 
          蛋黄4 颗
- 
          白砂糖50 克
- 
          新鲜月桂叶 一切二5 片
白葡萄酒梨
- 
          水250 克
- 
          白葡萄酒500 克
- 
          杏仁酒20 克
- 
          白砂糖30 克
- 
          八角1 颗
- 
          香草豆荚 纵向切开1 根
- 
          梨,Conference品种 见要诀6 颗
- 
          红糖120 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        50.4 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        5.9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2080 kJ  / 
                        497.1 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        12.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        8.9 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        6.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        78.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        专业
                        24 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                     
                        
                      