Συσκευές & Αξεσουάρ
白蟹豆腐煲
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
玉米淀粉 勾芡用10 克
-
水 勾芡用25 克
-
姜 切片25 克
-
油20 克
-
梭子蟹 一切四200 克
-
花雕酒40 克
-
水300 克
-
豆腐 切2X2厘米小块200 克
-
盐3 克
-
白胡椒粉1 克
-
葱 切沫2 根
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
448.5 mg
Πρωτεΐνη
13.6 g
Θερμίδες
606.5 kJ /
145 kcal
Λιπαρά
7.8 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

季节
20 Συνταγές
Κίνα
Κίνα