家烧带鱼

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 猪油
    15 克
    15 克 油
  • 干辣椒 去籽一切二
    1 克
  • 切段
    1 根
  • 切片
    15 克
  • 蒜头
    4 - 5 瓣
  • 五花肉 切片
    30 克
  • 带鱼 切5厘米段
    300 克
  • 160 克
  • 花雕酒
    20 克
  • 生抽
    20 克
  • 白砂糖
    2 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 蚝油
    5 克
  • 老抽
    2 克
  • 蒜苗 装饰用
    适量

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 987.8 mg
Πρωτεΐνη 18.1 g
Θερμίδες 2119.3 kJ / 506.6 kcal
Λιπαρά 50.2 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.1 g
Υδατάνθρακες 5.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων