Geraardbergse Mattentaarten

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties

Υλικά

  • verse volle melk
    1250 g
  • karnemelk bij voorkeur bio
    500 g
  • azijn
    1 tl
  • eiwitten
    2
  • zout
    1 snuifje
  • eierdooiers
    2
  • suiker
    100 g
  • vanillestokje zaadjes
    ½
  • amandelpoeder
    50 g
  • natuurlijk amandel extract (optioneel)
    ½ tl
  • bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten
    650 g
  • ei losgeklopt
    1

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portie

Νάτριο 1018.3 mg
Πρωτεΐνη 29.3 g
Θερμίδες 4601.4 kJ / 1099.8 kcal
Λιπαρά 68.9 g
Φυτικές ίνες 9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 29.5 g
Υδατάνθρακες 110.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων