Συσκευές & Αξεσουάρ
Mantarlı ve Sucuklu Pizza
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 porsiyon
Υλικά
-
su oda sıcaklığında220 g
-
şeker1 tk
-
2 tk kuru mayayaş maya ufalanmış20 g
-
un400 g
-
zeytinyağı tepsiyi ve kaseyi yağlamak için ekstra zeytinyağı45 g
-
tuz1 ½ tk
-
Çedar peyniri parçalara bölünmüş (3 cm)120 g
-
270 g doğranmış domates, konserve, bk. Önerilerdomates olgun, parçalara bölünmüş (3-4 cm)270 g
-
taze fesleğen sadece yaprakları, 2-3 parçaya bölünmüş5 g
-
sucuk dilimlenmiş (3 mm)75 g
-
kültür mantarı dilimlenmiş (3 mm)50 g
-
yeşil biber dilimlenmiş (3 mm)50 g
-
siyah zeytin çekirdekleri çıkarılmış30 g
-
mozarella rendelenmiş200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
890.4 mg
Πρωτεΐνη
19.9 g
Θερμίδες
1715.5 kJ /
410 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
43 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Dilim Dilim Lezzet
5 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaska
1 Std. 15 Min
Glütensiz Kuru Pastalar
3 Std.
Barbekü Soslu ve Tavuklu Pizza
1 Std. 40 Min
Tavşan Kulaklı Paskalya Yumurtası
Keine Bewertungen
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Keine Bewertungen
Pratik Napoliten Pizza
50 Min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 Std. 50 Min
Sokak Simiti
2 Std. 30 Min
Entekke Böreği
40 Min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 Std. 10 Min
Ispanaklı Yoğurtlu Pancarlı Kek
1 Std. 45 Min
Zeytinli Peynirli Muffin
35 Min