
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
8 portie
Υλικά
Kokosijs
-
suiker150 g
-
kokos, geraspt, ongezoet2 el
-
kokosmelk, uit blik (2 x 400 g blikken)800 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
rum (προαιρετικό πεδίο) aanpassen aan smaak1 - 2 el
-
gemberpasta (προαιρετικό πεδίο)½ tl
Gemberkoekjes
-
suiker20 g
-
roomkaas in blokjes gesneden80 g
-
donkerbruine suiker110 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
bloem110 g
-
bakpoeder¾ tl
-
zout⅛ tl
-
gedroogde gemalen gember¾ tl
-
kaneel, gemalen¾ tl
-
nootmuskaat, gemalen⅛ tl
Ananassaus
-
ananas, vers in stukken gesneden (2-3 cm)200 g
-
ananassap100 g
-
donkerbruine suiker80 g
Montage
-
ananas, vers in stukken gesneden, om te serveren100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
233.4 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
2101.6 kJ /
502.3 kcal
Λιπαρά
17.7 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.9 g
Υδατάνθρακες
84.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Bevroren Passie
6 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAardbeienijsjes
12ωρ. 15 λεπτ.
Kwarktaart in potjes
4ωρ.
Energieballen
30 λεπτ.
Witte chocolade cheesecake
16ωρ.
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1ωρ. 30 λεπτ.
IJs van Mango en Passievrucht
Καμία βαθμολογία
Popcorn-ijs
Καμία βαθμολογία
Perzik- en Amandelijs
Καμία βαθμολογία
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Καμία βαθμολογία
Vanille-ijs
12ωρ.
Chocolade-Sinaasappel Posset
Καμία βαθμολογία
Crème brûlée op Portugese wijze
Καμία βαθμολογία