Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes

Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
8 portie

Υλικά

Kokosijs
  • suiker
    150 g
  • kokos, geraspt, ongezoet
    2 el
  • kokosmelk, uit blik (2 x 400 g blikken)
    800 g
  • vanille-extract, natuurlijk
    1 tl
  • rum (προαιρετικό πεδίο) aanpassen aan smaak
    1 - 2 el
  • gemberpasta (προαιρετικό πεδίο)
    ½ tl
Gemberkoekjes
  • suiker
    20 g
  • roomkaas in blokjes gesneden
    80 g
    80 g zuivelvrij broodbeleg, in blokjes gesneden
  • donkerbruine suiker
    110 g
  • vanille-extract, natuurlijk
    ½ tl
  • bloem
    110 g
  • bakpoeder
    ¾ tl
  • zout
    ⅛ tl
  • gedroogde gemalen gember
    ¾ tl
  • kaneel, gemalen
    ¾ tl
  • nootmuskaat, gemalen
    ⅛ tl
Ananassaus
  • ananas, vers in stukken gesneden (2-3 cm)
    200 g
    200 g ananas schijf, uit blik, in stukken gesneden (2-3 cm)
  • ananassap
    100 g
  • donkerbruine suiker
    80 g
Montage
  • ananas, vers in stukken gesneden, om te serveren
    100 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portie

Νάτριο 233.4 mg
Πρωτεΐνη 3 g
Θερμίδες 2101.6 kJ / 502.3 kcal
Λιπαρά 17.7 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.9 g
Υδατάνθρακες 84.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων