Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous

Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous

3.3 3 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portie

Υλικά

  • amandelen
    70 g
  • koriander, vers bladeren en stengels
    5 - 6 takjes
  • rode ui
    1
  • teentje knoflook
    3
  • zeezout plus extra om op smaak te brengen
    ½ theelepel
  • zwarte peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen
    ¼ theelepel
  • gedroogde gemalen gember
    ¼ tl
  • kaneel, gemalen
    1 - 2 snuifjes
  • paprikapoeder
    ½ tl
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • komijn, gemalen
    1 ½ tl
  • kippenbout, met vel in stukken gesneden (2-3 cm)
    600 g
  • bloemkool in roosjes gebroken
    500 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    20 g
  • water
    500 g
  • bladpeterselie, vers alleen bladeren, grof gehakt
    5 - 8 takjes
  • citroen alleen sap, naar smaak
    ½ - 1

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portie

Νάτριο 605.9 mg
Πρωτεΐνη 34.4 g
Θερμίδες 1718.9 kJ / 409.3 kcal
Λιπαρά 26.1 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.4 g
Υδατάνθρακες 7.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων