Rendang met Gele Kleefrijst

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
6 porties

Υλικά

Pulut kunyit (Gele Kleefrijst)
  • witte kleefrijst gespoeld
    400 g
  • water
    1000 g
  • kurkuma, gedroogd, gemalen
    1 tl
  • pandan bladeren in de knoop
    2
  • zout
    2 tl
Rendang Tok
  • kokosmelk
    1250 g
  • zout
    2 ½ tl
  • suiker
    1 el
  • korianderzaad
    2 el
  • komijnzaad
    1 tl
  • venkelzaad, gedroogd
    1 tl
  • zwarte peperkorrel
    1 tl
  • kruidnagel
    1
  • Spaanse pepers, gedroogd geweekt, fijngesneden
    10
    10 verse chilipepers, fijngesneden
  • sjalotten fijngesneden
    100 g
  • knoflookteentjes
    2
  • gember, vers wortel
    20 g
  • verse kurkuma
    20 g
  • galangal (Thaise gember), verse wortel
    20 g
  • citroengras, vers gekneusd
    3 stengels
  • water
    50 g
  • kokosolie
    30 g
  • kokos, geraspt, ongezoet
    50 g
  • laurierbladeren, gedroogd
    2
  • kaffir limoenbladeren (diepvries of gedroogd)
    5
  • rundvlees in blokjes gesneden (5 cm)
    1000 g
  • koriander, vers fijngehakt, voor de garnering
    1 takje

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portie

Νάτριο 1209 mg
Πρωτεΐνη 47 g
Θερμίδες 5041 kJ / 1206 kcal
Λιπαρά 72 g
Φυτικές ίνες 11 g
Κορεσμένα λιπαρά 57 g
Υδατάνθρακες 103 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων