Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
6 porties

Υλικά

Panettone-crémeux
  • brood, panettone zonder korst
    200 g
  • room 40% vet
    200 g
  • volle melk
    100 g
  • suiker
    40 g
  • eierdooiers
    2
Gel van Mandarijn en Passievrucht
  • agar-agar
    3 g
  • suiker
    30 g
  • mandarijnsap versgeperst en gezeefd
    150 g
  • verse passievruchtpulp
    50 g
Crumble
  • bloem
    30 g
  • amandelpoeder
    30 g
  • suiker
    30 g
  • boter in blokjes, koud
    30 g
  • zout
    1 snuifje
Vanille-kokosmousse
  • room 40 % vetgehalte
    200 g
  • kokosmelk
    50 g
  • bloemsuiker
    30 g
  • vanillepeul enkel de zaadjes
    ½
    1 tl vanillepasta

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portie

Νάτριο 141.1 mg
Πρωτεΐνη 7.9 g
Θερμίδες 2432.9 kJ / 581.5 kcal
Λιπαρά 38.2 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 20.7 g
Υδατάνθρακες 53.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων