Tulipas com gelado de praliné

Tulipas com gelado de praliné

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
12 unidades

Υλικά

Praliné
  • amêndoa s/ pele
    150 g
  • pistácio s/ casca
    80 g
  • avelã com pele
    100 g
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • açúcar
    250 g
  • água
    100 g
Gelado
  • açúcar
    600 g
  • glucose
    30 g
  • água
    100 g
  • folhas de gelatina neutra
    4
  • Água q.b. p/ hidratar
  • ovos
    8
  • leite
    500 g
  • cremor tártaro
    1 c. chá de
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    800 g
Tulipas
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    150 g
  • açúcar
    150 g
  • farinha tipo 55
    150 g
  • claras de ovo (aprox. 4-5 claras )
    150 g

Διατροφή ανά 1 unidade

Θερμίδες 942.5 kcal / 3943.3 kJ
Πρωτεΐνη 15.5 g
Λιπαρά 54.1 g
Υδατάνθρακες 105.3 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 24.9 g
Νάτριο 120.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων