Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 25ωρ.
6 portie

Υλικά

Croissant hamburgerbroodjes
  • water
    120 g
  • halfvolle melk
    120 g
  • verse gist
    10 g
  • bloem
    500 g
  • kristalsuiker
    50 g
  • boter in blokjes gesneden
    50 g
  • fijn zeezout
    1 tl
  • boter om in te vetten
    1 tl
  • bloem om te bebloemen
    20 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud
    250 g
  • ei losgeklopt
    1
  • sesamzaad om te bestrooien
Gekarameliseerde dadelchutney
  • lever filet of biefstuk
    700 - 800 g
  • zwarte peper, gemalen
    ½ tl
  • dadels, ontpit
    150 g
  • rode ui
    30 g
  • olijfolie
    10 g
  • balsamicoazijn
    20 g
  • honing
    15 g
  • water
    30 g
  • zout
    1 snuifje
  • citroensap, vers geperst
    5 druppels
Lever Hamburger Mengsel
  • peterselie, vers
    20 g
  • knoflookteentjes
    1 - 2
  • zout
    1 tl
  • zwarte peper, gemalen
    ½ tl
  • olijfolie
    60 g
Kaassaus
  • Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)
    220 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    40 g
  • room, elk type (van koemelk)
    180 g
  • paprika, zoet
    1 tl
    1 tl pikante paprikapoeder
Montage
  • olijfolie
    10 g
  • barbecuesaus
    15 g
    15 g ketchup
  • salade bladeren
    60 g
  • zwarte peper, gemalen
    ½ tl

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portie

Νάτριο 1193.1 mg
Πρωτεΐνη 46.7 g
Θερμίδες 5896.4 kJ / 1409.3 kcal
Λιπαρά 89.1 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 47.1 g
Υδατάνθρακες 107 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων