
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腐乳酪布丁
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
奶油乳酪 ,切塊,置於室溫軟化200 克
-
嫩豆腐 ,擠乾水份200 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)150 克
-
楓糖漿60 克
-
冰糖粉 ,依個人喜好調整60 - 80 克
-
日本太白粉1 ½ 大匙
-
焦糖醬 (詳見要訣)30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
185 kcal /
775 kJ
Πρωτεΐνη
1.8 g
Λιπαρά
6.9 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

甜蜜蜜夏日冰品
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν