豆腐乳酪布丁

豆腐乳酪布丁

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 奶油乳酪 ,切塊,置於室溫軟化
    200 克
  • 嫩豆腐 ,擠乾水份
    200 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
    150 克
  • 楓糖漿
    60 克
  • 冰糖粉 ,依個人喜好調整
    60 - 80 克
  • 日本太白粉
    1 ½ 大匙
  • 焦糖醬 (詳見要訣)
    30 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 185 kcal / 775 kJ
Πρωτεΐνη 1.8 g
Λιπαρά 6.9 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων