Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce

Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce

4.7 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
8 portions

Υλικά

Sabayon
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • golden caster sugar
    100 g
  • water cold
    50 g
Parfait
  • fresh raspberries
    160 g
  • double cream
    250 g
  • meringues broken in pieces (2-3 cm)
    60 g
Fresh Berry Sauce
  • sugar
    30 g
  • fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing
    150 g
  • fresh raspberries plus extra for garnishing
    150 g
  • lemon juice
    15 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 289 kcal / 1208 kJ
Πρωτεΐνη 3.2 g
Λιπαρά 18.2 g
Υδατάνθρακες 28.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων