
Συσκευές & Αξεσουάρ
荔枝覆盆子巴伐利亞蛋糕
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
10 人份
Υλικά
餅乾派底
-
冰糖粉150 克
-
杏仁粉150 克
-
蛋白6 顆
-
覆盆子 可多備一些裝飾用250 克
蛋糕體
-
萊姆皮 可多備一些裝飾用½ 顆
-
水50 克
-
明膠片 置於冰水中軟化,擠乾水份4 片
-
新鮮荔枝 取果肉、去核,可多備一些裝飾用200 克
-
冰糖粉80 - 100 克
-
鮮奶油300 克
-
蛋白2 顆
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
269 kcal /
1127 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
8.7 g
Υδατάνθρακες
45.7 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

甜蜜下午茶
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν