 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
荔枝覆盆子巴伐利亞蛋糕
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 4ωρ.
              
              
                
                10 人份
              
            Υλικά
餅乾派底
- 
          冰糖粉150 克
- 
          杏仁粉150 克
- 
          蛋白6 顆
- 
          250 克 藍莓, 可多備一些裝飾用覆盆子 可多備一些裝飾用250 克
蛋糕體
- 
          萊姆皮 可多備一些裝飾用½ 顆
- 
          水50 克
- 
          明膠片 置於冰水中軟化,擠乾水份4 片
- 
          新鮮荔枝 取果肉、去核,可多備一些裝飾用200 克
- 
          冰糖粉80 - 100 克
- 
          鮮奶油300 克
- 
          蛋白2 顆
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        3.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1127 kJ  / 
                        269 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        45.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        甜蜜下午茶
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    