 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
素燴香菇
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          紅蘿蔔 切塊60 克
- 
          白蘿蔔 切塊30 克
- 
          沙拉油1 大匙
- 
          6 塊 油豆腐, 切塊烤麩 切小塊6 塊
- 
          素蠔油4 茶匙
- 
          太白粉 多備一些備用2 茶匙
- 
          鹽1 小撮
- 
          新鮮香菇 洗淨擦乾12 顆
- 
          枸杞1 大匙
- 
          青江菜200 克
- 
          水500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        1.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        243 kJ  / 
                        58 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        3.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        4.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品家常餐桌
                        18 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    