Mango cheesecake

Mango cheesecake

4.3 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

  • 280 g di biscotti secchi
  • 30 g di zucchero di canna (προαιρετικό πεδίο)
  • 160 g di burro morbido a pezzi
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 16 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
  • 500 g di formaggio fresco spalmabile
    500 g di ricotta, scolata dal siero
  • 100 g di zucchero
  • 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 517 kcal / 2163 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 33.4 g
Υδατάνθρακες 49.5 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων