Mango cheesecake

Mango cheesecake

4.3 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

  • di biscotti secchi
    280 g
  • di zucchero di canna (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
  • di burro morbido a pezzi
    160 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    300 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
    16 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    500 g
    500 g di ricotta, scolata dal siero
  • di zucchero
    100 g
  • di mango maturo, sbucciato e a fette
    600 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 517 kcal / 2163 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 33.4 g
Υδατάνθρακες 49.5 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων