
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Streuselkuchen
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
24 Stücke
Υλικά
-
Zucker400 g
-
Vanillezucker2 TL
-
Bio-Zitrone Schale dünn abgeschält und Saft gepresst1
-
Butter in Stücken250 g
-
Eier2
-
Weizenmehl, glatt400 g
-
Weinstein-Backpulver2 TL
-
Salz½ TL
-
Topfen, 20% Fett1000 g
-
Vanillepuddingpulver1 Päckchen
-
Rhabarber geschält, in Stücken (3 cm)700 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1116 kJ /
267 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

So genießt Österreich II
73 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGeburtstagstorte für Kinder
2ωρ.
Apfeltaschen
2ωρ. 40 λεπτ.
Zwetschgendatschi
1ωρ. 15 λεπτ.
Schokokusstorte
6ωρ.
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35 λεπτ.
Apfelkuchen
1ωρ.
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2ωρ. 20 λεπτ.
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 λεπτ.
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1ωρ.
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2ωρ.
Einfache Cremeschnitte
3ωρ. 45 λεπτ.
Tiramisu-Torte
5ωρ.