Συσκευές & Αξεσουάρ
红豆沙
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 9ωρ.
              
              
                
                1000 克
              
            Υλικά
- 
          红豆 泡水8小时后沥干(见要诀),约为600克300 克
- 
          水900 克
- 
          油 或自制猪油50 克
- 
          红糖200 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1000 克
                    Νάτριο
                    
                        107 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        59.9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        8696.9 kJ  / 
                        2078.6 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        51.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        33.3 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        4.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        333.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        北食荟萃
                        63 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        灵感每一刻
                        167 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        自制
                        48 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                                     
                                    