香梨炒牛肉

香梨炒牛肉

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 橄榄油
    40 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • 牛腩块 切约2厘米块
    500 克
  • 60 克
  • 酱油膏
    60 克
  • 麻油
    20 克
  • 红糖
    20 克
  • 红辣椒片
    ½ 茶匙
  • 干姜粉
    1 茶匙
  • 韩式辣椒酱
    2 汤匙
  • 去皮,切约2厘米块
    125 克
  • 新鲜欧芹 切碎,装饰用
    适量

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 1213.1 mg
Πρωτεΐνη 27.8 g
Θερμίδες 1984 kJ / 474 kcal
Λιπαρά 33.5 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.5 g
Υδατάνθρακες 14.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων