 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
香梨炒牛肉
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          橄榄油40 克
- 
          蒜头4 瓣
- 
          牛腩块 切约2厘米块500 克
- 
          葱60 克
- 
          酱油膏60 克
- 
          麻油20 克
- 
          红糖20 克
- 
          红辣椒片½ 茶匙
- 
          干姜粉1 茶匙
- 
          韩式辣椒酱2 汤匙
- 
          梨 去皮,切约2厘米块125 克
- 
          新鲜欧芹 切碎,装饰用适量
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1213.1 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        27.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1984 kJ  / 
                        474 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        33.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        9.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        14.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        甜辣滋味
                        5 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                    