Συσκευές & Αξεσουάρ
土豆炖牛肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
姜10 克
-
京葱 切段50 克
-
八角2 个
-
干辣椒 切段2 支
-
牛腩 切大块(5厘米),汆水沥干500 克
-
水500 克
-
生抽50 克
-
老抽10 克
-
土豆 去皮,切大块(5厘米)300 克
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
33.1 g
Θερμίδες
1275 kJ /
304 kcal
Λιπαρά
10.2 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Υδατάνθρακες
20.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
冬日暖食
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
北食荟萃
63 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
聚会
38 Συνταγές
Κίνα
Κίνα