
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polentaecken mit Rhabarberkompott
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Rhabarberkompott
-
Wasser250 g
-
Maisstärke15 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht15 g
-
Zucker90 g
-
Rhabarber geschält, in Stücken (1 cm)800 g
Polentaecken
-
Butter und etwas mehr zum Braten20 g
-
Milch300 g
-
Wasser300 g
-
Salz¼ TL
-
Polenta (Maisgrieß)160 g
-
Zimt-Zucker-Mischung
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1176 kJ /
281 kcal
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
46 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenfrei
62 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Glutenfrei
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHerrencreme
4ωρ. 15 λεπτ.
Lemon-Curd-Tiramisu
4ωρ. 30 λεπτ.
Himbeer-Crunch-Creme
1ωρ. 10 λεπτ.
Apfelcrumble mit veganer Cashew-Vanille-Eiscreme
1ωρ.
Schichtdessert mit Kirschen
15 λεπτ.
Tiramisu mit Himbeeren
2ωρ. 15 λεπτ.
Regenbogen-Joghurt
45 λεπτ.
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45 λεπτ.
Spekulatius-Trauben-Tiramisu
1ωρ.
Himbeertraum
3ωρ.
Ofen-Berliner
6ωρ.
Erdbeer-Kokos-Dessert mit Haferkeksen
20 λεπτ.