
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tangerine and Chocolate Log (French)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
Cointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
9.3 g
Θερμίδες
1891 kJ /
450 kcal
Λιπαρά
26.5 g
Υδατάνθρακες
42.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Christmas Around the World
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Cream and Pistachio Fudge
4ωρ. 25 λεπτ.
Unbaked Marbled Cheesecake
4ωρ. 35 λεπτ.
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18ωρ. 25 λεπτ.
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12ωρ. 10 λεπτ.
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Mango Chia Pudding
4ωρ. 10 λεπτ.
Mango Ice Lollies
6ωρ. 20 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Seville Orange Sorbet
3ωρ. 25 λεπτ.
Rhubarb Fool
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1ωρ. 10 λεπτ.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6ωρ. 45 λεπτ.