Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup

Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup

4.6 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Lychee Panna Cotta
  • tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)
    425 g
  • double cream
    500 g
  • whole milk
    250 g
  • granulated sugar
    80 g
  • gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes
    4
Rose Water Syrup
  • caster sugar
    80 g
  • rose water
    2 tsp
  • pink food colouring (προαιρετικό πεδίο)
    1 - 2 drops
  • dried rose petals
    2 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 572 kcal / 2395 kJ
Πρωτεΐνη 4.4 g
Λιπαρά 41.8 g
Υδατάνθρακες 44.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων