
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
572 kcal /
2395 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
41.8 g
Υδατάνθρακες
44.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCondensed Milk Dalgona Coffee
10 λεπτ.
Chocolate Tiffin
2ωρ. 30 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 λεπτ.
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb Fool
1ωρ. 10 λεπτ.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6ωρ. 25 λεπτ.
Kiwi and Raspberry Chia Pudding (No Added Sugar)
4ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate Meringue Stack
7ωρ. 30 λεπτ.
Gluten-free Sacher Torte
3ωρ. 20 λεπτ.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6ωρ. 20 λεπτ.
Lemon Tart
4ωρ. 30 λεπτ.