
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.4 g
Θερμίδες
2395 kJ /
572 kcal
Λιπαρά
41.8 g
Υδατάνθρακες
44.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Cream and Pistachio Fudge
4ωρ. 25 λεπτ.
Unbaked Marbled Cheesecake
4ωρ. 35 λεπτ.
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18ωρ. 25 λεπτ.
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12ωρ. 10 λεπτ.
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Mango Chia Pudding
4ωρ. 10 λεπτ.
Mango Ice Lollies
6ωρ. 20 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Seville Orange Sorbet
3ωρ. 25 λεπτ.
Rhubarb Fool
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1ωρ. 10 λεπτ.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6ωρ. 45 λεπτ.