
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sabayon (Zabaglione)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
sugar (caster sugar)120 g
-
egg yolks6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1047 kJ /
250 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
0 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Cream and Pistachio Fudge
4ωρ. 25 λεπτ.
Unbaked Marbled Cheesecake
4ωρ. 35 λεπτ.
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18ωρ. 25 λεπτ.
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12ωρ. 10 λεπτ.
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Mango Chia Pudding
4ωρ. 10 λεπτ.
Mango Ice Lollies
6ωρ. 20 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Seville Orange Sorbet
3ωρ. 25 λεπτ.
Rhubarb Fool
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1ωρ. 10 λεπτ.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6ωρ. 45 λεπτ.