
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sabayon (Zabaglione)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
sugar (caster sugar)120 g
-
egg yolks6
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
250 kcal /
1047 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
31 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRed Velvet Number Cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Rich Lemon Ice Cream
12ωρ. 10 λεπτ.
Coconut and Strawberry Eton Mess
3ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Guinness® Cake
2ωρ. 5 λεπτ.
Egg Liqueur Crème Brûlée
1ωρ. 15 λεπτ.
Rhubarb Ice Cream
36ωρ. 25 λεπτ.
Number Cake
2ωρ.
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1ωρ. 30 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Mint Choc Chip
8ωρ. 20 λεπτ.
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2ωρ. 5 λεπτ.
Steamed Raspberry Jam Puddings
1ωρ.