
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Pastry
-
caster sugar90 g
-
orange thin peelings of skin only¼
-
plain flour250 g
-
unsalted butter cold, diced175 g
-
egg yolk from medium egg1
-
water chilled2 Tbsp
-
medium egg beaten1
Filling
-
double cream390 g
-
liquid glucose2 Tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets365 g
-
orange liqueur25 g
-
unsalted butter diced85 g
Serving
-
honeycomb50 g
-
crème fraîche for serving
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
617 kcal /
2580 kJ
Πρωτεΐνη
6.1 g
Λιπαρά
47.3 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCondensed Milk Dalgona Coffee
10 λεπτ.
Lemon Posset
2ωρ. 40 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6ωρ. 25 λεπτ.
Mixed Berries Pavlova Stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Tiffin
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate and Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6ωρ. 20 λεπτ.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 λεπτ.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Biscoff Cheesecake
6ωρ. 20 λεπτ.